Stołówka

Stołówkę prowadzi pan Paweł Wyrwa – „U Pawełka” Catering i Zaopatrzenie.

Dni tygodnia Godziny otwarcia
poniedziałek – piątek
 8.00- 12.00 – śniadania
12.00- 14.00 – obiady


 JADŁOSPIS 17-21.02.2020R.

Poniedziałek 17.02.2020
– ZUPA OGÓRKOWA Z ŚMIETANKĄ  ( 1,7,9 )
– RYŻ ARBORIO GOTOWANY NA MLEKU ( 7 )
– JABŁKA PRAŻONE
– SOK WIELOOWOCOWY

Wtorek 18.02.2020
– ZUPA KRUPNIK Z KASZĄ ( 1,9 )
– PIECZEŃ Z SCHABU W SOSIE WŁASNYM  ( 1 )
– ZIEMNIAKI
– KAPUSTA CZERWONA GOTOWANA
– SOK WIELOOWOCOWY

Środa 19.02.2020
– ZUPA Z KAPUSTY WŁOSKIEJ I KMINKU  ( 9 )

– SASZETKI Z SEREM PANIEROWANE ( 3 )
– ZIEMNIAKI PURE
– SURÓWKA Z BURACZKÓW I CHRZANU
– SOK WIELOOWOCOWY

Czwartek  20.02.2020
– ZUPA BARSZCZ ZABIELANY Z MAKARONEM ( 1,7,9 )

– SZARE KLUSKI Z CEBULKĄ I BOCZKIEM ( 1,3,7 )
– KAPUSTA KWASZONA ZASMAŻANA
– SOK WIELOOWOCOWY

Piątek  21.02.2020
– ZUPA KREM BROKUŁOWY Z GRZANKAMI  ( 1,7,9 )
– PIEROŻKI LENIWE (1,3 )
– SORBET TRUSKAWKOWY (7 )
– SOK WIELOOWOCOWY

 JADŁOSPIS 24-28.02.2020R.

Poniedziałek 24.02.2020
– ZUPA ROSOŁOWA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ ŻÓŁTEJ(9)
– SOS BOLOŃSKI Z GROSZKIEM ZIELONYM    ( 1 )
– MAKARON SPAGHETTI  ( 1,3,7 )
– SOK WIELOOWOCOWY

Wtorek 25.02.2020
– ZUPA KREM Z SELERA I PIETRUSZKI  ( 1,7,9 )
– UDKO PIECZONE W SOSIE WŁASNYM  ( 1 )
– PYZY DROŻDŻOWE ( 1,3,7)
– SURÓWKA ŻYDOWSKA 
– SOK WIELOOWOCOWY

Środa 26.02.2020
– ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM   ( 1,3,7,9 )
– GZIK Z JOGURTEM NATURALNYM,CEBULKĄ I RZODKIEWKĄ  (7)
– ZIEMNIAKI Z MASŁEM I  KOPERKIEM
– SOK WIELOOWOCOWY

Czwartek  27.02.2020
– ZUPA KAPUŚNIAK Z GRZYBAMI   ( 1,9 )
– KEBABIKI DROBIOWE ( 3 ) 
– RYŻ Z PRZYPRAWĄ CARRY
– SOS CZOSNKOWY (7)
– SURÓWKA Z BURACZKÓW I JABŁEK
– SOK WIELOOWOCOWY

Piątek  28.02.2020
– ZUPA BARSZCZ UKRAIŃSKI  ( 1,9 )
– RYBA MIRUNA SMAŻONA (3)
– ZIEMNIAKI Z MASŁEM I KOPERKIEM
– SURÓWKA Z KAPUSTY KWASZONEJ, MARCHWI I PORY
– SOK WIELOOWOCOWY

        SMACZNEGO :))